Wie Zijn Wij Waarom Het Team De Groep
Contact Info Routebeschrijving 1 Routebeschrijving 2
HACCP Systeem ISO Standards BRC Standards IFS Standards Laboratorium Setups
Hygienogram Voeding Water Vissen Kliniek Opleiding
Info Case Studies
Universitaire
 

ONS BEDRIJF

CONTACT

CONSULTANCY

DIENSTEN

ONTWIKKELING

PROGRAMMA´S

Waarom beroep doen op MicroBioMetrix?

Recente wijzigingen in de wetgeving hebben ervoor gezorgd dat het belang van veilige voedselproductie steeds meer op de voorgrond kwam. Niet enkel verlies van productie, geld en tijd, maar ook het risico het positieve imago van Uw bedrijf te verliezen, tonen het belang aan van een goed gestructureerde opleiding, begeleiding en onderzoek.

Investeren in de microbiologische veiligheid van Uw bedrijf lijkt een grote en zware investering, maar kosten/batenanalyse bewijst dat het zeker geen verloren moeite is. Vaak genoeg is bewezen dat verliezen in bedrijven werden voorkomen door preventief op te treden en dat zo ernstige problemen werden vermeden.

MicroBioMetrix kan U helpen met alle facetten van het HACCP- gebeuren.. Jarenlange ervaring in de industrie, gecombineerd met 2 modern uitgeruste laboratoria en medewerkers met de nodige ervaring en know-how, zorgen ervoor dat MicroBioMetrix de perfecte partner is inzake HACCP, microbiologische analyses, advisering & begeleiding, opleiding en onderzoek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hebt U nog vragen of wenst U extra informatie over onze diensten?
Aarzel niet om ons te contacteren, bel of e-mail vandaag nog naar onze klantbeheerders. U kunt informatie vragen via dit formuli
er of stuur een Email.